Rosy's

Rosy's is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Van Loenshof 86 in Enschede.

Meer informatie over Rosy's in Enschede

Bij Rosy's in Enschede kun je genieten van zelfgebakken taartjes, een heerlijke lunch en goede koffie. Ze gebruiken verse en lokale producten en hebben een menu met zoete en hartige gerechten. Als je geen tijd hebt om te blijven zitten, kun je bijna alles van de kaart ook to-go bestellen. Daarnaast kun je bij Rosy's ook taarten bestellen voor bijvoorbeeld verjaardagen of bruiloften. Ze bieden ook catering aan voor grotere groepen en kunnen een verrassend menu samenstellen voor ontbijt, lunch, diner, high tea of borrel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Rosy's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rosy's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rosy's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rosy's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Rosy's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rosy’s

Bezoekers bekeken ook