ROSE

ROSE is een Nagelstudio gelegen aan Ravenhorsthoek 74 in Enschede.

Meer informatie over ROSE in Enschede

Nagelbijten is een probleem dat vaak onbewust gebeurt, maar het zou geweldig zijn om er vanaf te komen en mooie lange, verzorgde nagels te hebben. Helaas kun je geen lange nagels krijgen omdat je nagelbed te kort is en er niet genoeg houvast is voor een verlenging. Daarom is er een pakket samengesteld waarbij het nagelbed iets wordt verlengd, waardoor het er al mooier uit zal zien. Na een week volgt er een controle en eventuele bijvulling. Na twee weken volgt er weer een controle en nogmaals een week of 3/4 later wordt het voor de laatste keer bijgevuld en krijg je de gellak cadeau. Het pakket kost €50 en bevat het verlengen van het nagelbed, een controle na 1 week (met mogelijkheid tot gellak voor €7,50 extra), een controle na 3 weken (met mogelijkheid tot gellak voor €7,50 extra) en een controle na 5/6 weken (met gellak cadeau). Als je gebruik wilt maken van dit pakket, stuur dan een berichtje om een afspraak in te plannen.

Wil je weten wat ROSE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ROSE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ROSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ROSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ROSE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ROSE

Bezoekers bekeken ook