Root

Root is een IT-consultancy gelegen aan Institutenweg 38 in Enschede.

Meer informatie over Root in Enschede

Hackers gebruiken steeds geavanceerdere technieken, waardoor het steeds moeilijker wordt om je hiertegen te beschermen. Daarom biedt Root verschillende beveiligingsdiensten, zoals Security as a Service (SECaaS), waarmee je de beveiliging van je omgeving naar een hoger niveau kunt tillen. Daarnaast is een goed en veilig WiFi-netwerk tegenwoordig essentieel voor organisaties. Root biedt daarom WiFi as a Service (WaaS) aan, waarmee je medewerkers en bezoekers overal makkelijk en snel toegang tot informatie kunnen krijgen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en kwetsbaarheden, aangezien hackers steeds geavanceerder worden en het aantal mobiele apparaten in bedrijven exponentieel groeit. Daarom biedt Root ook monitoringtools en back-upoplossingen aan om ervoor te zorgen dat je IT-omgeving goed beheerd en beveiligd wordt. Het is van groot belang om de juiste balans te vinden tussen veiligheid en werkbaarheid, aangezien cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Daarom biedt Root verschillende diensten en oplossingen aan om jouw online IT-omgeving te beveiligen en te optimaliseren.

Wil je weten wat Root verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Root of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Root? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Root het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Root reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Root

Bezoekers bekeken ook