Romy's Beautyworld

Romy's Beautyworld is een Schoonheidssalon gelegen aan Ribbelerbrinkstraat 51 in Enschede.

Meer informatie over Romy's Beautyworld in Enschede

Helaas moeten afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, voor 50% in rekening worden gebracht. Als afspraken helemaal niet worden afgezegd en niet worden nagekomen, worden ze volledig in rekening gebracht. Dit is erg kostbaar voor de salon, dus door deze kosten door te berekenen hoeven we de prijzen niet te verhogen voor andere klanten en onszelf op de lange termijn niet te benadelen. De openingstijden van de salon zijn dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, woensdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Wil je weten wat Romy's Beautyworld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romy's Beautyworld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romy's Beautyworld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romy's Beautyworld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Romy's Beautyworld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romy’s Beautyworld

Bezoekers bekeken ook