Rijschool Roombeek

Rijschool Roombeek is een Rijschool gelegen aan Lijsterstraat 37 in Enschede.

Meer informatie over Rijschool Roombeek in Enschede

Rijschool Roombek is een rijschool in Twente, Overijssel. Ze bieden goedkope rijlessen aan in Enschede. Op hun website vind je informatie over hun vaste lage prijzen, op maat gemaakte theorielessen en spoedcursussen. Ze hebben ook een reactiepagina waar je je ervaringen kunt delen. In het nieuws wordt gemeld dat vanaf 1 juli het appen op de fiets een boete van minimaal 95 euro kan opleveren. Verder wordt benadrukt dat het belangrijk is om zelf de gezondheidsverklaring voor het rijexamen in te vullen. Op de website zijn ook handige links te vinden naar organisaties zoals Mijn CBR, DigID, Rijbewijs, 2toDrive en Youtube CBR. Je kunt Rijschool Roombek ook volgen op social media.

Wil je weten wat Rijschool Roombeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Roombeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Roombeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Roombeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Rijschool Roombeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Roombeek

Bezoekers bekeken ook