Ribhouse Texas Boekelo

Ribhouse Texas Boekelo is een Steakhouse gelegen aan Dirk Papestraat 30 in Enschede.

Meer informatie over Ribhouse Texas Boekelo in Enschede

Ribhouse Texas in Boekelo is op zoek naar oproepkrachten voor de bediening en afwas en schoonmakers met vaste uren. Ze bieden voordelen zoals fooi, werktijden in overleg, personeelskorting en personeelsuitjes. Als je geïnteresseerd bent, kun je je CV sturen naar boekelo@ribhousetexas.nl. Daarnaast kun je hen telefonisch bereiken op 053-4282624 of langs komen in het restaurant. Het is niet mogelijk om een feesttaart via opmerkingen te bestellen, dit moet ter plekke in het restaurant gebeuren. Verder tellen kinderen in een kinderstoel ook mee in het gastenaantal, dus geef dit aan bij de reservering.

Wil je weten wat Ribhouse Texas Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ribhouse Texas Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ribhouse Texas Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ribhouse Texas Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Ribhouse Texas Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ribhouse Texas Boekelo

Bezoekers bekeken ook