Resto VanHarte

Resto VanHarte is een Restaurant gelegen aan Het Stroink 64 in Enschede.

Meer informatie over Resto VanHarte in Enschede

Resto VanHarte is een organisatie die zich inzet om eenzaamheid en sociaal isolement te bestrijden en te voorkomen. Ze brengen mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel, waar gasten de kans krijgen om nieuwe vrienden te maken en hun netwerk uit te breiden. Om hun impact te meten, voeren ze jaarlijks landelijke enquêtes uit. Resto VanHarte organiseert ook verschillende activiteiten, zoals diners voor mantelzorgers en -ontvangers, en heeft vestigingen verspreid over Nederland. Ze nodigen mensen uit om mee te doen, of het nu als vrijwilliger is of door aankopen te doen in hun webshop om hen te steunen. Voor reserveringen of donaties kunnen mensen terecht op hun website.

Wil je weten wat Resto VanHarte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Resto VanHarte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Resto VanHarte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Resto VanHarte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Resto VanHarte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Resto VanHarte

Bezoekers bekeken ook