Resto Van Harte

Resto Van Harte is een Restaurant gelegen aan Plataanstraat 50 in Enschede.

Meer informatie over Resto Van Harte in Enschede

Resto VanHarte is een organisatie die zich inzet om eenzaamheid en sociaal isolement te bestrijden en te voorkomen. Ze brengen mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel, waar gasten de kans krijgen om nieuwe vrienden te maken en hun netwerk uit te breiden. Resto VanHarte organiseert regelmatig ontmoetingsdiners en nodigt iedereen uit om aan te schuiven, ongeacht leeftijd, cultuur of maatschappelijke positie. De organisatie onderzoekt jaarlijks de impact van hun activiteiten met behulp van enquêtes. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen of om te doneren. Op de website van Resto VanHarte is meer informatie te vinden over de verschillende locaties, het reserveren van een diner en hoe je kunt bijdragen aan het bestrijden van eenzaamheid.

Wil je weten wat Resto Van Harte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Resto Van Harte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Resto Van Harte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Resto Van Harte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Resto Van Harte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Resto Van Harte

Bezoekers bekeken ook