Restaurant ZIN

Restaurant ZIN is een Restaurant gelegen aan Noord Esmarkerrondweg 421-2 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant ZIN in Enschede

Restaurant Zin Enschede is een restaurant gevestigd in het MIRO Center in Enschede. Ze zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner, en op zondag openen ze vanaf de lunch. Het restaurant heeft een vaste menukaart met veel keuzemogelijkheden, waaronder speciale menu's voor senioren en kinderen. Daarnaast bieden ze ook seizoensgerechten aan. Naast eten biedt het restaurant ook ruimte voor ontmoeting, ontspanning na het winkelen en catering voor grote groepen. Ze hebben plaats voor 125 personen en kunnen een aangepast menu samenstellen voor groepen. Bezorging is echter niet mogelijk, maar je kunt altijd maaltijden bestellen en afhalen. Het restaurant is ook op zoek naar enthousiaste medewerkers en nodigt geïnteresseerden uit om een e-mail te sturen en een sollicitatiegesprek te komen voeren. De openingstijden van het restaurant zijn maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 19:30 uur, en op zondag vanaf 12:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant ZIN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant ZIN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant ZIN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant ZIN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant ZIN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ZIN

Bezoekers bekeken ook