Restaurant Olympic

Restaurant Olympic is een Grieks restaurant gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 4 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant Olympic in Enschede

Bij Olympic in Enschede kun je genieten van Griekse specialiteiten in een sfeervol restaurant. Het restaurant is in handen van de familie Aktan en biedt plaats voor 56 gasten, met nog eens 35 terrasplaatsen in de zomer. Gasten staan bij Olympic op de eerste plaats en het is daarom verstandig om vooraf te reserveren, vooral als je met een grote groep wilt komen eten. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website, waar je ook de routebeschrijving kunt vinden. Olympic is altijd geopend op feestdagen.

Wil je weten wat Restaurant Olympic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Olympic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Olympic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Olympic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant Olympic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Olympic

Bezoekers bekeken ook