Restaurant Lazuli

Restaurant Lazuli is een Restaurant gelegen aan Van Lochemstraat 226 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant Lazuli in Enschede

Restaurant Lazuli is een klein en sfeervol restaurant in Enschede, opgericht door het jonge ondernemersstel Marijn Waanders en Tim Staal. Ze willen hun gasten graag kennis laten maken met een verfijnde moderne kookstijl en hun visie op gastvrijheid. Het restaurant biedt een uitgebreid diner vanaf 4 gangen, waarbij er keuze is tussen een menu met vis en vlees en een volledig vegetarisch menu. Tim gebruikt in zijn keuken smaken en bereidingen van over de hele wereld, maar met ingrediënten van Nederlandse bodem. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Lazuli en ze werken zoveel mogelijk met producten van Nederlandse bodem en laten zich leiden door de seizoenen. Er is ook een bijpassend wijnarrangement beschikbaar, waarbij er keuze is uit bijzondere, uitdagende en experimentele wijnen. Daarnaast is het mogelijk om Lazuli op locatie te ervaren en kunnen er cadeaubonnen worden gekocht. Reserveren wordt aangeraden en parkeren kan in de Irene garage, op slechts 1 minuut lopen van het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant Lazuli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lazuli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lazuli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lazuli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant Lazuli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lazuli

Bezoekers bekeken ook