Restaurant Joann

Restaurant Joann is een Restaurant gelegen aan Nijverheidstraat 2 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant Joann in Enschede

Restaurant Joann is een nieuw fine dining restaurant in Enschede, gevestigd in een stijlvol pand aan de rand van het centrum. Het restaurant biedt een totaalbeleving met internationale, eigentijdse gerechten en een gevarieerde selectie aan wijnen. In het restaurant kun je meekijken in de open keuken terwijl het personeel ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Het interieur combineert moderne elementen met de karakteristieke kenmerken van het pand. Het menu en het wijnaanbod kunnen regelmatig wisselen, maar kenmerken zich altijd door pure smaken, eenvoud en kwaliteit. Het restaurant biedt een menu van 5 tot 7 gangen, waarbij je ook kunt kiezen voor het 'Menu Joann' inclusief aperitief, wijn, water en koffie of thee. Daarnaast is er een vegetarisch menu beschikbaar, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Het jonge team van het restaurant zorgt voor een naadloze samenwerking tussen keuken en bediening, om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Het restaurant biedt ook verschillende vacatures en een giftcard is beschikbaar om iemand een unieke ervaring cadeau te doen. Reserveren wordt aangeraden en er zijn annuleringskosten van toepassing bij annulering op de dag van de reservering. Het restaurant is gesloten van 24 december 2023 tot en met 10 januari 2024.

Wil je weten wat Restaurant Joann verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Joann of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Joann? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Joann het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant Joann reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Joann

Bezoekers bekeken ook