Restaurant Het Middelpunt

Restaurant Het Middelpunt is een Restaurant gelegen aan Rembrandtlaan 56 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant Het Middelpunt in Enschede

Restaurant Het Middelpunt is een gezellig restaurant in Enschede dat al jarenlang bekend staat als een begrip in de stad. Het restaurant bevindt zich in de wijk Stadsveld en biedt een sfeervolle omgeving om lekker te tafelen. Het Middelpunt is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 15:00 tot 22:00 uur. Het wordt aangeraden om ruim van te voren te reserveren, omdat het restaurant vaak druk bezocht wordt. Op feestdagen die op een maandag vallen, is het restaurant ook geopend. Let op, van 27 februari tot en met 6 maart is Het Middelpunt gesloten. Maar vanaf dinsdag 7 maart staat het restaurant weer voor u klaar!

Wil je weten wat Restaurant Het Middelpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Middelpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Middelpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Middelpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant Het Middelpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Middelpunt

Bezoekers bekeken ook