Restaurant De Broeierd

Restaurant De Broeierd is een Restaurant gelegen aan Hengelosestraat 725 in Enschede.

Meer informatie over Restaurant De Broeierd in Enschede

Restaurant De Broeierd in Enschede is gevestigd in een karakteristieke Twentse herberg uit 1831. Hier kunt u genieten van een culinaire lunch- of diner met smaakvolle gerechten bereid met de beste ingrediënten. Het restaurant staat bekend om zijn ongedwongen sfeer en gastvrijheid. Het bijbehorende hotel, Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede, is gelegen aan de rand van Enschede en heeft een rijke geschiedenis. Het gebouw is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en biedt de mogelijkheid om mooie fiets- en wandeltochten te maken in de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Daarnaast bevinden zich op korte afstand de Universiteit van Twente, het stadion van FC Twente, de bioscoop Kinepolis Enschede en de Grolsch Brouwerij. Het restaurant biedt gratis parkeergelegenheid en is te bereiken via de Hengelosestraat 725 in Enschede.

Wil je weten wat Restaurant De Broeierd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Broeierd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Broeierd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Broeierd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaurant De Broeierd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Broeierd

Bezoekers bekeken ook