Restaria het Stroink

Restaria het Stroink is een Restaurant gelegen aan Veldhoflanden 4B in Enschede.

Meer informatie over Restaria het Stroink in Enschede

Momenteel is Restaria Het Stroink geopend en is gevestigd aan Veldhoflanden 4b in Enschede. Het restaurant is ook open voor afhaal en bezorgt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het wordt aangeraden om zoveel mogelijk online te bestellen om lange wachtrijen te voorkomen. Restaria Het Stroink kiest bewust voor producten met een Beter Leven-keurmerk en werkt met lokale leveranciers. Ze willen de herkomst van hun producten kunnen vertellen. Het restaurant streeft ook naar duurzaam ondernemen en voldoet aan criteria voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarnaast bieden ze een 3-gangen keuzemenu aan voor €19.95 waarbij gasten kunnen kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

Wil je weten wat Restaria het Stroink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaria het Stroink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaria het Stroink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaria het Stroink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaria het Stroink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaria het Stroink

Bezoekers bekeken ook