Restaria Boswinkel

Restaria Boswinkel is een Cafetaria gelegen aan Wethouder Elhorststraat 112 in Enschede.

Meer informatie over Restaria Boswinkel in Enschede

Restaria Boswinkel is momenteel geopend en viert haar 30-jarig jubileum met verschillende jubileumdeals. Gasten zijn van harte welkom in het restaurant, maar kunnen ook afhaalbestellingen plaatsen via de bestelsite. Het menu bestaat uit heerlijke gerechten zoals varkenshaas saté, spareribs, nasi of bami en kipschnitzel. Restaria Boswinkel kiest bewust voor producten met een Beter Leven-keurmerk en werkt met lokale leveranciers. Daarnaast steunt de restaria KiKa en doneert €0,50 van elk kidsmenu aan deze organisatie. Het restaurant streeft ook naar duurzaam ondernemen en biedt een 3-gangen keuzemenu aan voor €19,95. Kortom, bij Restaria Boswinkel kun je genieten van heerlijk eten in een sfeervolle ambiance en tegelijkertijd bijdragen aan een betere samenleving.

Wil je weten wat Restaria Boswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaria Boswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaria Boswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaria Boswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Restaria Boswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaria Boswinkel

Bezoekers bekeken ook