Rerink ICT Solutions

Rerink ICT Solutions is een IT-consultancy gelegen aan Welborchlanden 23 in Enschede.

Meer informatie over Rerink ICT Solutions in Enschede

Rerink ICT Solutions biedt ICT-oplossingen aan en adviseert om je netwerk een update te geven. Om een goede snelheid te garanderen, is het belangrijk dat de access points met een goede netwerkkabel zijn aangesloten. Daarnaast is het niet aan te raden om de access points te dicht bij elkaar te plaatsen in een Mesh wifi-netwerk, omdat de apparaten dan te vaak zullen overschakelen van het ene naar het andere access point. Verder benadrukken ze het belang van een goede switch/router, omdat het netwerk zo snel is als de zwakste schakel. Als je hulp nodig hebt, kun je bij hen terecht.

Wil je weten wat Rerink ICT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rerink ICT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rerink ICT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rerink ICT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Rerink ICT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rerink ICT Solutions

Bezoekers bekeken ook