Red Pepper Fitness Lumen

Red Pepper Fitness Lumen is een Personal trainer gelegen aan Velveweg 54 in Enschede.

Meer informatie over Red Pepper Fitness Lumen in Enschede

EMS Training is een zeer succesvolle manier om je spieren en conditie te trainen. Het is een alternatief voor de sportschool, waarbij je in slechts 20 minuten per week een full body workout hebt. EMS staat voor Electronic Muscle Stimulation en werkt door middel van elektronische pulsen die je spieren stimuleren en versterken. De trainingen vinden plaats in Enschede, Hengelo, Deurningen, Oldenzaal en Enter, en kosten slechts €57 per maand. Tijdens de trainingen word je persoonlijk begeleid door een gecertificeerde EMS trainer, die ervoor zorgt dat je de oefeningen perfect uitvoert. Het resultaat van EMS training is wetenschappelijk bewezen: je wordt zichtbaar slanker en strakker, verbrandt meer vet, krijgt meer spierkracht en voelt je vitaler dan ooit. De trainingen zijn geschikt voor mensen van 30 tot 70 jaar, en worden aanbevolen door artsen en fysiotherapeuten. Topsporters zoals Ronaldo en Usain Bolt maken ook gebruik van EMS training. Het Red Pepper Pulse Suit dat tijdens de training gedragen wordt, stimuleert en versterkt 20 spiergroepen tegelijk. Met minder herhalingen per oefening behaal je 9 keer meer resultaat.

Wil je weten wat Red Pepper Fitness Lumen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Red Pepper Fitness Lumen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Red Pepper Fitness Lumen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Red Pepper Fitness Lumen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Red Pepper Fitness Lumen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Red Pepper Fitness Lumen

Bezoekers bekeken ook