recoveryArea

recoveryArea is een Internetmarketing gelegen aan Nijverheidstraat 11-1 in Enschede.

Meer informatie over recoveryArea in Enschede

Mijn naam is Pascal, een creatieve, vindingrijke en innovatieve Front End Developer / UX Optimizer uit Enschede. Ik ben de persoon die je nodig hebt om je website beter te laten interacteren, presteren en converteren. Het is mijn trots en passie. Ik kan prachtig vormgegeven websites maken die beter presteren dan de rest. Ook ben ik gespecialiseerd in geavanceerde AB-testen. Met HTML, CSS en JavaScript creëer ik verbluffende single page applicaties en websites. Daarnaast kan ik je helpen om bezoekers om te zetten in klanten door het uitvoeren van tests van hoge kwaliteit en impact. Ik heb al meer dan 15 jaar Rokade als klant en heb hun webaanwezigheid beheerd sinds ze online gingen. Ze zijn nu de best beoordeelde winkel in hun omgeving met meer dan 600 beoordelingen op Google. Voor Lamp en Licht heb ik sinds 2016 meer dan 100 AB-tests ontwikkeld. Een van de tests die ik heb gebouwd was een winnaar in de Dutch CRO Awards in 2019 in de categorie Mobiel. Ook heb ik voor Riverlane een gloednieuwe website gebouwd na hun rebranding. Deze WordPress-site is geoptimaliseerd voor prestaties en draait op een thema dat is gebouwd door Studiopress. Voor Fragma hebben we besloten om de hele site opnieuw te bouwen na een prestatie- en beveiligingsaudit. Omdat de site op een oude versie van WordPress draaide en nog niet SSL-beveiligd was, moesten we haast maken.

Wil je weten wat recoveryArea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van recoveryArea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij recoveryArea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je recoveryArea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar recoveryArea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. recoveryArea

Bezoekers bekeken ook