raww lifestyle

raww lifestyle is een Yogastudio gelegen aan Veldhaarweg 114 in Enschede.

Meer informatie over raww lifestyle in Enschede

Raww staat voor terug naar de basis, terug naar jezelf! Door gezonde voeding, beweging, ontspanning en een schoon lichaam kun je vol in het leven staan. Wilma helpt je om van een druk en stressvol leven weer rust en gezondheid te vinden. Ze biedt yogalessen aan waar de focus ligt op ontspanning, vitaliteit en persoonlijke groei. Daarnaast zijn er online yoga- en detoxprogramma's die je weer in balans brengen. Ook biedt ze orthomoleculaire therapie aan om klachten te behandelen en persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen. Wilma is gepassioneerd en gelukkig in haar leven en wil anderen inspireren om hetzelfde te ervaren. Ze organiseert retraiteweekenden waarin ze haar kennis deelt en deelnemers zich kunnen resetten op mentaal en fysiek gebied. Mensen die deelgenomen hebben aan haar activiteiten zijn enthousiast en voelen zich energieker en gezonder. Wilma biedt een manier om op een gezonde, passievolle en gelukkige manier te leven.

Wil je weten wat raww lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van raww lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij raww lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je raww lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar raww lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. raww lifestyle

Bezoekers bekeken ook