R&R Lounge

R&R Lounge is een Voetverzorging gelegen aan Jacob Roggeveenstraat 14 in Enschede.

Meer informatie over R&R Lounge in Enschede

Ik ben een pedicure met ervaring en certificering als medisch pedicure, wat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van risicovoeten zoals diabetici, mensen met reuma en ouderdomsvoeten. Ik kan ook nagelbeugels zetten en pijnlijke drukplekken behandelen. Als pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie PROVOET en geregistreerd bij het KRP, waardoor medische pedicurebehandelingen vergoed kunnen worden door verzekeringen. Naast pedicurebehandelingen bied ik ook andere behandelingen aan, zoals Henna Brows, wimperlifting en wimperextensions. Ik werk uitsluitend op afspraak en hanteer annuleringsvoorwaarden waarbij bij het niet tijdig annuleren van een afspraak 50% van de behandelskosten in rekening wordt gebracht. Mijn openingstijden zijn op dinsdag en donderdagavond en vrijdagmiddag en -avond, en op oneven zaterdagen. U kunt contact met mij opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat R&R Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R&R Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R&R Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R&R Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar R&R Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R&R Lounge

Bezoekers bekeken ook