QuiX Quantum bv

QuiX Quantum bv is een Onderzoek en productontwikkeling gelegen aan building The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over QuiX Quantum bv in Enschede

QuiX Quantum is de Europese marktleider op het gebied van fotonische kwantumcomputers. Ze bieden kwantumcomputingoplossingen aan die van invloed zullen zijn op alle industrieën. Hun fotonische kwantumcomputer maakt gebruik van fotonen als informatiedragers en manipuleert hun kwantumeigenschappen om computationele problemen te coderen. Het voordeel van fotonica als kwantumcomputertechnologie is dat het bij kamertemperatuur werkt, schaalbaar is en een hoge mate van technologische volwassenheid heeft. Hun kwantumcomputer bestaat uit drie delen: bronnen die het invoerquantumlicht genereren, de Quantum Photonic Processor waar de berekening plaatsvindt en de detectoren die het resultaat uitlezen. QuiX Quantum bouwt de kwantumcomputer van Europa en maakt gebruik van hun bekroonde fotonische technologie. Ze zijn ook betrokken bij verschillende evenementen en werken samen met de Universiteit Twente.

Wil je weten wat QuiX Quantum bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van QuiX Quantum bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij QuiX Quantum bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QuiX Quantum bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar QuiX Quantum bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. QuiX Quantum bv

Bezoekers bekeken ook