Qenner

Qenner is een IT-consultancy gelegen aan Zuiderval 94-7 in Enschede.

Meer informatie over Qenner in Enschede

Qenner is een bedrijf dat al 24 jaar actief is in de reis- en recreatiebranche. Ze zijn gegroeid tot de grootste Channel Manager van Nederland en bieden geavanceerde oplossingen voor reisbureaus, zelfstandige reisagenten, vakantieparken, campings en boekingswebsites. Ze staan bekend om hun directe contact, korte lijntjes en Twentse nuchterheid. Veel grote organisaties in de branche werken al samen met Qenner en ze nodigen anderen uit om zich ook aan te sluiten. Ze bieden verschillende services voor zowel de reis- als recreatiebranche, zoals koppelingen met grote touroperators en distributie van aanbod naar internationale kanalen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Qenner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Qenner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Qenner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Qenner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Qenner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Qenner

Bezoekers bekeken ook