QBayLogic

QBayLogic is een IT-consultancy gelegen aan Capitool 10 in Enschede.

Meer informatie over QBayLogic in Enschede

QBayLogic is een FPGA-ontwerphuis dat krachtige FPGA-engineeringdiensten biedt voor automatiseringsbehoeften van bedrijven over de hele wereld. Hun unieke methodologie is gebaseerd op een volledig functionele taal die alle ontwerpniveaus uitdrukt, inclusief sterke verificatiemechanismen en eenvoudige testmogelijkheden. Dit resulteert in FPGA-oplossingen die meteen goed zijn en de problemen van het coördineren van verschillende teams met verschillende programmeertalen vermijden. Hierdoor kan een aanzienlijk kortere time-to-market worden gerealiseerd. QBayLogic heeft ervaring opgedaan in verschillende gebieden, zoals het verwerken van grote hoeveelheden gegevens, energiezuinige versnellers voor ingebedde apparaten en processorontwerp. Ze bieden ook diensten zoals FPGA-ontwerp, Clash-ondersteuning en workshops en trainingen. Hun benadering is uniek en modelgebaseerd, waardoor veel van de gebruikelijke ontwerpproblemen worden vermeden.

Wil je weten wat QBayLogic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van QBayLogic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij QBayLogic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QBayLogic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar QBayLogic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. QBayLogic

Bezoekers bekeken ook