Pulcinella B.V.

Pulcinella B.V. is een Pizzeria gelegen aan Deurningerstraat 91 in Enschede.

Meer informatie over Pulcinella B.V. in Enschede

Beste klanten, Pizzeria Pulcinella is weer geopend, maar vanwege het Coronavirus hebben we enkele maatregelen genomen. We nemen alleen telefonische bestellingen aan en u kunt ons bereiken op het nummer 053 435 16 93. Als u last heeft van luchtweg- en/of griepklachten, vragen we u om thuis te blijven. We hanteren ruimere wachttijden om drukte te minimaliseren en vragen u om uw maaltijd alleen op de aangegeven tijden af te halen. Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen en betaal bij voorkeur contactloos. Als dit niet mogelijk is, leg dan het contante geld op de balie. We maken regelmatig schoon voor de hygiëne. Deze maatregelen zijn gebaseerd op het advies van het RIVM en we vertrouwen erop dat iedereen ze opvolgt. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Pizzeria Pulcinella.

Wil je weten wat Pulcinella B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pulcinella B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pulcinella B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pulcinella B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pulcinella B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pulcinella B.V.

Bezoekers bekeken ook