PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows

PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Mekkelholtsweg 111 in Enschede.

Meer informatie over PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows in Enschede

Naarmate we ouder worden, verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen, waardoor ze dun en rommelig worden. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Ook voor de lippen en eyeliner is er permanente make-up, zodat je er op elk moment van de dag verzorgd uitziet, zonder dat je elke ochtend lang voor de spiegel hoeft te staan. Daarnaast is er ook een behandeling genaamd henna brows, waarbij je wenkbrauwen perfect worden bijgetekend zonder dat je dit elke dag hoeft te doen. Voor warrige haartjes en een fashionable Instagram look is er de brow lift behandeling. En wil je 's ochtends al wakker worden met prachtige wimpers, dan zijn er wimperextensions die je geen mascara meer nodig maken. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0683690670 en Anastasia zal binnen 1 uur reageren.

Wil je weten wat PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PMU Enschede Beauty Studio Anastasia & Ombre brows

Bezoekers bekeken ook