Plaza Padel Enschede

Plaza Padel Enschede is een Padelclub gelegen aan Colosseum 70 in Enschede.

Meer informatie over Plaza Padel Enschede in Enschede

Plaza Padel Enschede is de grootste indoor padel ervaring van Nederland, met 10 indoor banen, een padel shop en een horecagelegenheid. Je kunt hier een baan boeken en er zijn ook padeltrainingen en clinics beschikbaar voor groepen en bedrijven. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen voor groepsevents. In de shop kun je terecht voor rackets, schoenen en padeltassen en in de horeca kun je genieten van lekkernijen en drankjes. Plaza Padel heeft ook een businessclub en de ambitie om padel groot te maken in Nederland. Als je nog niet bekend bent met padel, kun je hier kennismaken met de sport en antwoorden krijgen op al je vragen. Er is ook een toernooikalender en Plaza Padel biedt de mogelijkheid om een contractbaan af te sluiten op een vast tijdstip naar keuze. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates.

Wil je weten wat Plaza Padel Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaza Padel Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaza Padel Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaza Padel Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Plaza Padel Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaza Padel Enschede

Bezoekers bekeken ook