Pink Elephant International

Pink Elephant International is een Softwarebedrijf gelegen aan Het Lentfert 51 in Enschede.

Meer informatie over Pink Elephant International in Enschede

Pink Elephant International biedt een reisbeheersysteem aan met als doel efficiëntie en snelheid te bevorderen. Het systeem bestaat uit verschillende modules en biedt uitgebreide training en implementatieondersteuning. Het platform kan zowel worden gebruikt door inkomende als uitgaande reisspecialisten en bevat functionaliteiten zoals backoffice-, midoffice- en boekingengine-modules, evenals offerte- en boekingsfunctionaliteiten, CRM-functies, marketingmodule en meer. Het systeem maakt gebruik van reissjablonen en blokken om het opstellen van reisroutes eenvoudig te maken en biedt snelle offertemogelijkheden. Het gebruik van het systeem resulteert in een toename van de verkoop en een vermindering van het werk dat nodig is voor het afhandelen van reserveringen. Pink Elephant International richt zich op maatwerk reizen en biedt ook circuitkortingen aan. Het bedrijf werkt samen met klanten op basis van transparantie en partnerschap en biedt ondersteuning op het gebied van gegevensbeheer, cross-selling en online diensten.

Wil je weten wat Pink Elephant International verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pink Elephant International of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pink Elephant International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pink Elephant International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pink Elephant International reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pink Elephant International

Bezoekers bekeken ook