Picnic

Picnic is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Twekkeler Es 30 in Enschede.

Meer informatie over Picnic in Enschede

Picnic is een online supermarkt die altijd lage prijzen biedt en gratis bezorging aanbiedt. Ze hebben een breed assortiment aan producten, variërend van spaghetti tot hazelnootpasta en halfvolle melk. Het voordeel van Picnic is dat ze geen fysieke winkels hebben, waardoor ze alles vers van het land kunnen halen en direct bij jou thuis kunnen bezorgen. Daarnaast bieden ze meer dan 300 recepten aan, zodat je elke dag snel iets lekkers op tafel kunt zetten. Picnic gaat zelfs op reis om ervoor te zorgen dat je favoriete merken altijd voor de laagste prijs beschikbaar zijn. Bestellen bij Picnic is eenvoudig en er is geen minimum bestelbedrag. Als je niet tevreden bent met een product, krijg je je geld terug. Er is geen abonnement vereist en ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Bij je eerste bestelling ontvang je zelfs 5 cadeautjes!

Wil je weten wat Picnic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picnic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picnic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picnic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Picnic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picnic

Bezoekers bekeken ook