Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp

Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp is een Personal trainer gelegen aan Potsweg 18 in Enschede.

Meer informatie over Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp in Enschede

Daag jezelf uit en ontdek de kunst van Muay-Thai bij Muay-Thai Gym Enschede! Sluit je aan bij de groepsles en leer van professionele wedstrijdvechter Thanit Im-on. Met meer dan 100 professionele wedstrijden, wereld- en Europees kampioenschappen en 23+ jaar ervaring, is hij de enige Thai in Nederland die Muay-Thai lesgeeft. Maar ook voor personal training ben je bij hem aan het juiste adres. Met zijn expertise en op maat gemaakte trainingen behaal je sneller het niveau van iemand die een half jaar de reguliere lessen volgt. En behaal je het niet, dan krijg je zelfs een gratis personal training les. Daarnaast werkt hij met certificaten, waarmee je kunt aansluiten bij reguliere groepslessen. Het lesaanbod bestaat uit Muay-Thai, kickboksen, padstraining, HITT, conditie & krachttraining. Naast fysieke fitheid en zelfverdediging, helpt de training ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen. De tarieven variëren en je kunt contact opnemen via bellen, mailen of SMS. De lessen zijn beschikbaar van maandag tot zaterdag van 06.00 tot 21.00 uur. Je kunt terecht op verschillende locaties in Enschede, waaronder de Performance Factory en Centurion Sports. Volg Muay-Thai Gym Enschede op social media om op de hoogte te blijven van activiteiten en meer te zien van wat ze doen.

Wil je weten wat Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Personal training Enschede - Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal training Enschede – Thanit Muay-Thai Kickboksen Bootcamp

Bezoekers bekeken ook