Pedicure Salon Marieke

Pedicure Salon Marieke is een Nagelstudio gelegen aan Mastbos 172 in Enschede.

Meer informatie over Pedicure Salon Marieke in Enschede

Pedicure Salon Marieke is op dit moment tijdelijk gestopt met het aannemen van nieuwe klanten. Marieke Zandstra is de eigenaar van de salon, die in 2019 is opgericht. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Kaledi Beauty Academy in Deurningen en is sinds 2022 gediplomeerd medische pedicure. Ze is geregistreerd bij ProVoet en ProCert, de brancheorganisaties voor (medische) pedicures. Haar praktijk bevindt zich aan huis in Enschede op de 1e verdieping, met een traplift voor mensen die moeilijk ter been zijn. Ze biedt diverse behandelingen aan volgens de richtlijnen en code van de voetverzorging. Mensen zijn tevreden over Marieke's professionele werkwijze en de manier waarop ze de behandeling en gebruikte producten uitlegt. Je kunt Marieke volgen op Facebook en contact met haar opnemen via telefoonnummer 0652207472 of e-mailadres pedicuresalonmarieke@gmail.com. Het adres van de salon is Mastbos 172, 7543 GP Enschede, en Marieke is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wil je weten wat Pedicure Salon Marieke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Salon Marieke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Salon Marieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Salon Marieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pedicure Salon Marieke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Salon Marieke

Bezoekers bekeken ook