Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio

Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio is een Schoonheidssalon gelegen aan Minister de Savornin Lohmanlaan 50 in Enschede.

Meer informatie over Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio in Enschede

Sabine Bossink is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze heeft haar praktijk in het mooie van Heekpark en biedt professionele voetbehandelingen en huidverzorgingsbehandelingen aan. Als pedicure behandelt ze alle voorkomende voetproblemen volgens de wettelijke eisen en branchenormen. Als schoonheidsspecialiste verzorgt ze de gezichtshuid en biedt ontspannende behandelingen aan. Ze biedt verschillende pedicure behandelingen aan, zoals nagels knippen, likdoorns verwijderen en eelt verwijderen. Daarnaast biedt ze ook beauty behandelingen aan, zoals reiniging, peeling en gezichtsmaskers. Sabine werkt met de verzorgingsproducten van PAYOT, die natuurlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest. Daarnaast gebruikt ze ook producten van LOVELI, een Nederlands merk dat deodorants zonder aluminium en natuurlijke gezichtsverzorging aanbiedt. Sabine werkt alleen op afspraak en tijdens behandelingen kan ze de telefoon niet beantwoorden, dus het is het beste om een bericht achter te laten op de voicemail of een app-bericht te sturen.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pedicure Praktijk No50 - Beauty Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk No50 – Beauty Studio

Bezoekers bekeken ook