Pedicure & Beauty Charisma

Pedicure & Beauty Charisma is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Riebeekstraat 105 in Enschede.

Meer informatie over Pedicure & Beauty Charisma in Enschede

Charisma Kempers is een gediplomeerd medisch pedicure en schoonheidsspecialiste met een pedicure & beauty salon in Enschede sinds 2017. Ze is aangesloten bij de landelijke branchevereniging Provoet en staat ingeschreven in het Procert kwaliteitsregister voor pedicures, wat betekent dat haar klanten zeker kunnen zijn van een professionele behandeling. Ze biedt zowel medische als cosmetische voetzorg en geeft graag verzorgingstips en advies aan zowel vrouwen als mannen. Voeten verdienen aandacht, aangezien ze ons gewicht dragen gedurende ons hele leven. Regelmatige bezoeken aan de pedicure kunnen klachten en pijn voorkomen en verhelpen. Charisma Kempers neemt behandelingen af op basis van de wensen van haar klanten en is bereikbaar voor afspraken via haar website of contactgegevens.

Wil je weten wat Pedicure & Beauty Charisma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure & Beauty Charisma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure & Beauty Charisma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure & Beauty Charisma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pedicure & Beauty Charisma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure & Beauty Charisma

Bezoekers bekeken ook