Pedi-kuur

Pedi-kuur is een Nagelstudio gelegen aan Zwartkate Es 16 in Enschede.

Meer informatie over Pedi-kuur in Enschede

Mijn naam is Melanie Brandriet en ik ben medisch pedicure in Enschede. Ik begrijp dat uw voeten veel te verduren hebben en dat ze uw lichaamsgewicht dragen gedurende uw hele leven. Een goede voetverzorging is daarom essentieel om ongemakken in het heden en in de toekomst te voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare pedicurepraktijk in Enschede, dan raad ik u aan een afspraak te maken bij Pedi-Kuur. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Houd er rekening mee dat we geen pinbetalingen accepteren. Onze openingstijden zijn op afspraak en als u verhinderd bent, gelieve dit minimaal 48 uur van tevoren te melden om kosten te voorkomen. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, met verschillende tijden. Op maandag en dinsdag zijn we open van 8.00 tot 18.00 uur, op woensdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Wil je weten wat Pedi-kuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedi-kuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedi-kuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedi-kuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pedi-kuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedi-kuur

Bezoekers bekeken ook