PC Dienst Enschede

PC Dienst Enschede is een Computerreparatie gelegen aan Roelof van Schevenstraat 201 in Enschede.

Meer informatie over PC Dienst Enschede in Enschede

Bij PC Dienst Enschede kunt u terecht voor alle problemen met uw laptop, zowel hardware- als softwarematig. Ze bieden snelle en betrouwbare hulp. Als uw laptopscherm kapot is, kunnen ze dit vakkundig en betaalbaar repareren. U kunt een prijsopgave aanvragen voordat u beslist. Daarnaast kunnen ze ook virussen en malware verwijderen als u last heeft van vervelende advertenties of uw computer niet meer kunt gebruiken. Als u de stroomkabel moet bewegen om uw laptop aan te zetten, kunnen ze de DC Jack vervangen voor alle merken en modellen. PC Dienst Enschede helpt ook met het aansluiten en instellen van uw computer, het versnellen van trage computers, het aanleggen van een draadloos of bedraad netwerk en het geven van uitleg over verschillende computerprogramma's. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en 24 uur per dag via e-mail. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om u terug te bellen en hanteren ze ruime openingstijden. Ze werken in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Gronau (DE) en de aanliggende gemeentes. De contactinformatie van PC Dienst Enschede is te vinden op hun website.

Wil je weten wat PC Dienst Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC Dienst Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC Dienst Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC Dienst Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar PC Dienst Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC Dienst Enschede

Bezoekers bekeken ook