Pathmoshal

Pathmoshal is een Sportcomplex gelegen aan Veilingstraat 20 in Enschede.

Meer informatie over Pathmoshal in Enschede

Bij Sportaal kun je het enige echte Zwem-ABC halen. Je kunt hier veilig leren zwemmen in het Aquadrome of Het Slagman. Daarnaast worden er naschoolse activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen in de stad, die uitdagend en leuk zijn. Als je gezonder wilt leven, kun je langs gaan bij het leefstijlportaal in jouw wijk. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus valpreventie. Sportaal stimuleert mensen om samen te sporten en te bewegen. Ze organiseren sportactiviteiten, zorgen voor veilige sportaccommodaties en maken sporten toegankelijk voor iedereen. Je kunt onder andere zwemlessen volgen en recreatief zwemmen in de binnenbaden. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals de Vitality Club en een proefles tafeltennis. Je kunt Sportaal volgen op social media en contact met hen opnemen via hun adres, telefoonnummer of e-mailadres.

Wil je weten wat Pathmoshal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pathmoshal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pathmoshal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pathmoshal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Pathmoshal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pathmoshal

Bezoekers bekeken ook