Paintball Warriors Enschede

Paintball Warriors Enschede is een Paintballcentrum gelegen aan Blikkersmaatweg 15 in Enschede.

Meer informatie over Paintball Warriors Enschede in Enschede

Paintball Warriors is een populaire locatie in Enschede waar Nederlandse en Duitse spelers komen om te paintballen. Ze hebben drie terreinen, waaronder twee paintballvelden, op recreatiepark het Rutbeek. Naast paintball bieden ze ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes aan met combinaties van paintball en andere activiteiten. Op het park is er ook een eetlocatie waar grote groepen kunnen genieten van heerlijke barbecues. De locatie in Enschede zorgt voor een dag vol actie en plezier. Het adres is Blikkersmaatweg 15, 7546 RJ Enschede en parkeren kost € 3,00 per auto. De reistijden vanaf omliggende steden zijn Almelo 25 minuten, Hengelo 20 minuten en Haaksbergen 12 minuten. Ze bieden verschillende paintballarrangementen aan voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en teamuitjes, met een duur van 2 of 3 uur. Elk arrangement heeft een vast aantal paintballs per persoon inbegrepen. Extra paintballs kunnen ter plaatse worden gekocht. De minimale groepsgrootte is 8, maar er kan contact worden opgenomen voor kleinere groepen. Paintball Warriors heeft twee outdoor paintballvelden in Enschede, met een totale oppervlakte van 9.250 vierkante meter en de mogelijkheid voor maximaal 80 spelers tegelijkertijd. Het bosveld in Enschede is erg populair en moet vaak ver van tevoren worden gereserveerd. De locatie bevindt zich op het Rutbeek, een recreatiepark met een strand, zw.

Wil je weten wat Paintball Warriors Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paintball Warriors Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paintball Warriors Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paintball Warriors Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Paintball Warriors Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paintball Warriors Enschede

Bezoekers bekeken ook