PadelShop.com - Enschede

PadelShop.com - Enschede is een Sportwinkel gelegen aan Colosseum 70 in Enschede.

Meer informatie over PadelShop.com - Enschede in Enschede

Bij Padelshop kun je niet alleen online terecht voor padelartikelen, maar ze hebben ook een fysiek Padel Experience Center. Hier kun je persoonlijk advies krijgen van Marcel Bogaart, de padelspecialist van Nederland, of een van zijn collega's. Je kunt de padelracket direct testen op hun eigen padelbaan. Padelshop heeft verschillende modellen rackets, waaronder de Limited Edition Metheora PRO, de adidas Metalbone CTRL 3.2 en de VOLT 1000 V23. Daarnaast hebben ze ook nieuwe collecties van NOX, Bullpadel en Starvie. Op hun blog kun je meer informatie vinden over de toekomst van padel en vergelijkingen tussen verschillende rackets. Padelshop biedt wereldwijde verzending en een goede service. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief en ontvangt dan 5% korting op je bestelling.

Wil je weten wat PadelShop.com - Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PadelShop.com - Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PadelShop.com - Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PadelShop.com - Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar PadelShop.com - Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PadelShop.com – Enschede

Bezoekers bekeken ook