Paddy's

Paddy's is een Restaurant gelegen aan Oude Markt 12 in Enschede.

Meer informatie over Paddy's in Enschede

Paddy's is al ruim 25 jaar een populaire ontmoetingsplek in Enschede. Naast lunchgerechten, salades en burgers staan ze vooral bekend om hun tapaskaart met gerechten zoals ossenhaaspuntjes, carpacciorolletjes en nacho's. Alles wordt huisgemaakt, waardoor de gerechten super vers en uniek van smaak zijn. Naast het restaurant en de pub biedt Paddy's ook mogelijkheden voor feesten en evenementen. In het weekend verandert de sfeer en wordt er gedanst op de muziek van DJ's. Daarnaast hebben ze ook een afhaal- en bezorgservice voor tapasgerechten. Paddy's is gevestigd op de Oude Markt in Enschede en is geopend van woensdag tot en met zondag.

Wil je weten wat Paddy's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paddy's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paddy's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paddy's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Paddy's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paddy’s

Bezoekers bekeken ook