Oriëntal City

Oriëntal City is een Chinees restaurant gelegen aan Haaksbergerstraat 594-596 in Enschede.

Meer informatie over Oriëntal City in Enschede

Oriëntal City, een Chinees Specialiteiten restaurant in Enschede, is sinds 1990 een begrip in de stad en omstreken. Het restaurant eert de authentieke Chinese keuken in een modern jasje en biedt gerechten met smaken uit China en een vleugje Frans. Het restaurant heeft een weelderig interieur en biedt plaats aan zowel kleine als grote groepen. Daarnaast biedt Oriëntal City ook catering aan voor feesten en evenementen. Voor wie liever thuis wil genieten, is er de mogelijkheid om gerechten af te halen of te laten bezorgen via Uber Eats of Thuisbezorgd. Het restaurant is gesloten van 30 augustus tot en met 21 september, maar opent weer op 22 september om 16:00 uur.

Wil je weten wat Oriëntal City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oriëntal City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oriëntal City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oriëntal City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Oriëntal City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oriëntal City

Bezoekers bekeken ook