Ontdek Menu

Ontdek Menu is een Restaurant gelegen aan Horstlindelaan 7 in Enschede.

Meer informatie over Ontdek Menu in Enschede

Ontdek Menu biedt een breed scala aan activiteiten op het gebied van historische menukaarten, tafel-etiquette, gastvrijheid en private dining. Deze activiteiten, zoals lezingen, workshops, presentaties, trainingen en exposities, zijn zowel leerzaam als vermakelijk. Ontdek Menu is geschikt voor zowel zakelijke, educatieve als particuliere evenementen. Er wordt in overleg een passende locatie gekozen, afhankelijk van de invulling van het evenement. Daarnaast is het ook mogelijk om de activiteiten bij u thuis of bij Ontdek Menu te laten plaatsvinden. Maak kennis met de unieke belevenis van Ontdek Menu en proost op een kennismaking met Rudy Becker, de hospitality entertainer.

Wil je weten wat Ontdek Menu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontdek Menu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontdek Menu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontdek Menu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Ontdek Menu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontdek Menu

Bezoekers bekeken ook