Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Omnisportvereniging Avanti Wilskracht is een Sportclub gelegen aan Gronausestraat 846 in Enschede.

Meer informatie over Omnisportvereniging Avanti Wilskracht in Enschede

Avanti Wilskracht is een omnisportvereniging met afdelingen zoals voetbal, handbal, gymnastiek/streetdance, loopgroep, fit & actief en supportersvereniging. Er is recent een buitengewone algemene ledenvergadering geweest waarbij er gestemd is over belangrijke zaken. Daarnaast wordt er ook nieuws gedeeld over Sinterklaas 2023 en een bingo evenement. De statuten van de vereniging zijn ook gepubliceerd. Op social media is Avanti Wilskracht actief op Instagram.

Wil je weten wat Omnisportvereniging Avanti Wilskracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Omnisportvereniging Avanti Wilskracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omnisportvereniging Avanti Wilskracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omnisportvereniging Avanti Wilskracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Omnisportvereniging Avanti Wilskracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Bezoekers bekeken ook