OKÉ Laptop en PC

OKÉ Laptop en PC is een Computerwinkel gelegen aan Haaksbergerstraat 334 in Enschede.

Meer informatie over OKÉ Laptop en PC in Enschede

Bij OKÉ laptop & PC kun je terecht voor zowel nieuwe als refurbished laptops en PC's, ongeacht je budget of wensen. Ze bieden ook reparaties aan voor laptops en PC's die niet meer goed functioneren, en garanderen altijd een passende oplossing. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor upgrades, installaties en onderhoud, zoals het upgraden van je SSD of RAM of het (her)installeren van je Windows systeem. Ze hebben verschillende laptops in hun assortiment, waaronder de HP EliteBook 840 G4, HP Probook 450 G9 en Dell Latitude 5580. Ook hebben ze betaalbare laptops speciaal voor school. De openingstijden zijn op afspraak op maandag en dinsdag en van woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 09.30 tot 14.00 uur en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en hun bedrijfsinformatie is ook beschikbaar.

Wil je weten wat OKÉ Laptop en PC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OKÉ Laptop en PC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OKÉ Laptop en PC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OKÉ Laptop en PC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar OKÉ Laptop en PC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OKÉ Laptop en PC

Bezoekers bekeken ook