OGD Enschede

OGD Enschede is een IT-consultancy gelegen aan Nijverheidstraat 15 in Enschede.

Meer informatie over OGD Enschede in Enschede

OGD.transformatie biedt een ict-omgeving waarmee bedrijfsdoelen beter en slimmer gehaald kunnen worden. De focus ligt op het creëren van kansen en het optimaal bereiken van doelen. De ervaring van medewerkers staat centraal en de techniek moet voor hen werken. OGD.werkzone zorgt voor een effectieve en prettige werkomgeving waarin medewerkers veilig kunnen werken op hun eigen tijd, plaats en devices. OGD.ervaring biedt de beste technische ondersteuning via een empathische servicedesk en leerzame trainingen. OGD.professional zorgt voor extra ict-ondersteuning en geeft inventief en eerlijk advies. OGD heeft ervaring met het helpen van gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties bij uitdagingen zoals toenemende complexiteit en beveiliging van persoonlijke gegevens. Als strategisch partner denkt, bouwt en beheert OGD ict-oplossingen die de bedrijfsdoelen en medewerkers optimaal ondersteunen.

Wil je weten wat OGD Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OGD Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OGD Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OGD Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar OGD Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OGD Enschede

Bezoekers bekeken ook