NOVI Enschede

NOVI Enschede is een Café gelegen aan Oude Markt 2 in Enschede.

Meer informatie over NOVI Enschede in Enschede

Bij NOVI kan je genieten van heerlijke gerechten, zoals fish and chips met knoflooksaus, friet en een salade voor €11,-. Daarnaast hebben ze ook een maandmenu, wat in oktober pannetjes mosselen zijn. Je kan kiezen uit twee soorten mosselen: Classico met groentes en witte wijn, of Orientale met smokey & sweet en spekjes, beide geserveerd met frietjes en sausjes voor €17,50. NOVI is een gezellige plek met een warme sfeer, waar je kunt ontspannen, lachen, eten, drinken en zelfs werken. Ze zijn regelmatig op zoek naar gepassioneerde en gastvrije collega's voor in de keuken, afwas of bediening. Als je graag bij NOVI wilt werken, kan je hun actuele vacatures bekijken via de link op hun website of een open sollicitatie sturen. NOVI is gevestigd aan de Oude Markt 2 in Enschede.

Wil je weten wat NOVI Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOVI Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOVI Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOVI Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar NOVI Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOVI Enschede

Bezoekers bekeken ook