Niels Kerkhoff Personal Training

Niels Kerkhoff Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Rigtersbleek-Aalten 35 in Enschede.

Meer informatie over Niels Kerkhoff Personal Training in Enschede

Niels Kerkhoff is een personal trainer die jou helpt om een betere versie van jezelf te worden. Bij NKPT train je doelgericht met functionele oefeningen om zo fit mogelijk te worden en blessures te voorkomen. Niels maakt een plan van aanpak op basis van jouw beginsituatie om jouw trainingsdoel op een gezonde manier te bereiken. Hij vindt het geweldig om te zien hoe mensen transformeren van onzeker en ongelukkig naar zelfverzekerd en sterk. Na het behalen van doelen legt hij de lat steeds hoger en elke training is anders. Niels werkt met de app Virtuagym om je fit te houden en biedt trainingsschema's, voedingsplannen en begeleiding bij training en voeding. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals 1-op-1, duo en small group trainingen, evenals workshops. Je kunt je aanmelden voor een proefsessie zonder kosten of verplichtingen.

Wil je weten wat Niels Kerkhoff Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niels Kerkhoff Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niels Kerkhoff Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niels Kerkhoff Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Niels Kerkhoff Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niels Kerkhoff Personal Training

Bezoekers bekeken ook