Nerds & Company

Nerds & Company is een Softwarebedrijf gelegen aan Capitool 15 in Enschede.

Meer informatie over Nerds & Company in Enschede

Nerds & Company is een bedrijf dat maatwerk softwareoplossingen biedt. Ze laten systemen met elkaar communiceren en bouwen verder aan doelen aan de hand van een roadmap. Ze hebben gewerkt aan verschillende projecten, zoals het ontwikkelen van een slimme app om werk te besparen, een innovatief platform tussen huisartsen en patiënten, een gloednieuwe webshop en een ideaal klantportaal. Ze werken met multidisciplinaire teams en stellen samen met de klant de meest effectieve werkwijze vast. Er zijn positieve ervaringen van andere klanten, waarbij Nerds & Company wordt geprezen om hun persoonlijke aanpak, kritische sparringpartner en goede samenwerking. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Nerds & Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nerds & Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nerds & Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerds & Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Nerds & Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nerds & Company

Bezoekers bekeken ook