Naturistenvereniging Ostana

Naturistenvereniging Ostana is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Buurserdijk 201 in Enschede.

Meer informatie over Naturistenvereniging Ostana in Enschede

Naturistenvereniging Ostana is gevestigd in Enschede en biedt een bruisende naturistische ervaring in het prachtige Twentse landschap. Op het terrein zijn er tal van faciliteiten, zoals een zwemvijver, een kinderstrand, een sauna en een speelbos, evenals elektrische aansluitingen, wifi, een gezellige gemeenschappelijke ruimte, een bibliotheek, spelletjes, een bar, ijsverkoop, was- en droogfaciliteiten, enzovoort. Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd, en er is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast kunnen bezoekers van Ostana ook genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, zoals het WitteVeen, het Buurserzand en het Haaksbergerveen, evenals de natuurgebieden over de grens in Duitsland. Er zijn volop mogelijkheden voor fietsers, wandelaars, vissers, surfers, waterskiërs en kanoërs. Vogelliefhebbers en fotografen zullen ook genieten van de overvloed aan bijzondere dieren en natuur om te observeren en vast te leggen.

Wil je weten wat Naturistenvereniging Ostana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naturistenvereniging Ostana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naturistenvereniging Ostana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naturistenvereniging Ostana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Naturistenvereniging Ostana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naturistenvereniging Ostana

Bezoekers bekeken ook