NARIS

NARIS is een Softwarebedrijf gelegen aan Colosseum 19 in Enschede.

Meer informatie over NARIS in Enschede

NARIS GRC is een alles-in-één softwareplatform voor Governance, Risk & Compliance. Met deze software kan risico- en procesmanagement geïntegreerd worden, waardoor een risico-gebaseerde besluitvorming mogelijk wordt. Het platform biedt ook de mogelijkheid om een risk controls framework te bouwen of te importeren uit wet- en regelgeving en dit te monitoren. Daarnaast kunnen contract- en verzekeringsinformatie worden samengebracht in één overzicht. Het platform helpt ook bij het koppelen van risico's en key controls aan de strategie en sturing van een organisatie. NARIS GRC biedt oplossingen voor verschillende branches, zoals de zorgsector, voedselveiligheid en lokale overheden. Het platform helpt organisaties om in control te zijn op het gebied van wet- en regelgeving, integriteit en organisatiedoelstellingen. NARIS-GRC NEXT zorgt ervoor dat iedereen een risicomanager kan worden en biedt verschillende tools, zoals strategie- en prestatiebeheer, risico- en controlebeheer, auditbeheer, compliancebeheer en incident- en claimbeheer. Het platform helpt organisaties om te leren van gemaakte fouten en near-misses en biedt ondersteuning bij het creëren van een overzicht van strategie en risico's. NARIS biedt ook verschillende webinars en evenementen aan om organisaties te inspireren op het gebied van GRC.

Wil je weten wat NARIS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NARIS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NARIS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NARIS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar NARIS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NARIS

Bezoekers bekeken ook