Murphy Software

Murphy Software is een Computerservice gelegen aan Horstlindelaan 132 in Enschede.

Meer informatie over Murphy Software in Enschede

Bridgeclub "De Vijf Azen" is opgericht op 2 april 1979. De club heeft ruimte voor maximaal 76 leden en speelt competitiewedstrijden van augustus tot en met mei in de kantine van Sportclub Enschede. De wedstrijden vinden eens per twee weken plaats op maandagavond om 19.30 uur. De competitie bestaat uit maximaal 36 paren, momenteel nog verdeeld over twee lijnen van maximaal 16 paren. Er worden vier competities per seizoen gespeeld, inclusief speciale drives zoals Sinterklaas-, Kerst- of Nieuwjaarsdrives. Roken is niet toegestaan in de wedstrijdzaal, maar er is een rookpauze van vijf minuten na de derde ronde. De contributie bedraagt €35 per jaar, en het entreegeld voor nieuwe leden is €20. Er is nog ruimte voor enkele paren in de nieuwe competitie. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de secretaris of de wedstrijdleider.

Wil je weten wat Murphy Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Murphy Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Murphy Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Murphy Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Murphy Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Murphy Software

Bezoekers bekeken ook